Ingyenes e-book Windows (Phone) 8.1 fejlesztéshez

2843.9780735611111f_7E0540F4A Windows 8 megjelenésével egy időben adta ki a Microsoft Press Kraig Brockschmidt Programming Windows Store Apps with HTML, CSS and JavaScript c. könyvét ingyenes e-book formájában. A 8.1 verzió megjelenésével a könyv kissé elavult, de szerencsére Kraig nem csüggedve tovább dolgozott rajta.

Most jelent meg a könyv második kiadása, amely 478 oldallal kibővítve immár a Windows 8.1 újdonságait is lefedi, sőt jelentős része alkalmazható Windows Phone 8.1 fejlesztéseknél is. A teljes könyv így 1311 oldalas lett, és szerencsére továbbra is ingyenesen tölthető le a Microsoft Virtual Academy oldaláról a kapcsolódó példakódokkal együtt.

 

2 thoughts on “Ingyenes e-book Windows (Phone) 8.1 fejlesztéshez

  1. soder

    Kár h. még az intézetisek se tudnak WP8(.1)-re programozni (a WP8.1-es xbox music az elrettentő példa) nem tudom hogy várják el h. a külsősök (akiknek ráadásul semmiféle insider hozzáférésül nincs a forráskódhoz) tudnának MINŐSÉGI programot kiadni a kezeik közül.
    A VLC a másik borzasztó példa komplex (videós) alkalmazás portolására: azok a szerencsenélküliek 1,5 évnél járnak a kódolásban (2013 jan-ban kezdték a W8 store app-al), de még ma 2014.07.08-n sem fordul ARM-on a cuccuk, pedig a csigazabáló (francia) MS is “segít” nekik elvileg.
    Fingóappon, és “weboldal primitív becsomagolása app-ba” -n kívül másra alkalmatlan ez a mobil platform.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s