tfspreview.com

A Team Foundation Servernek létezik egy előfizetéses, felhőben (naná, hogy Azure-on) hosztolt változata, a Team Foundation Service. Mivel a szolgáltatás jelenleg preview fázisban van, ezért egyelőre teljesen ingyenes, azaz nulla forintért kapunk hozzáférést egy TFS-hez. Nem csak source controlról van szó, hanem a TFS-sel járó minden földi jóról. Aki nem hiszi, járjon utána a http://tfspreview.com oldalon.

tfspreview

Én már a legelső, nem nyilvános preview óta használom, és nekem nagyon bejött. Semmi perc alatt, böngészőből elkészítem az új projektet, és máris lehet hozzá kapcsolódni. Még egyfős projektek esetén is megéri és jobban hiszek benne, mint a saját gépemre telepített SVN-ben. Így jobban belegondolva, talán nem is túlzás az alábbi üzenet Mosolygó arc

love this

 

Reklámok

5 thoughts on “tfspreview.com

  1. soci

    Engem kikészít, hogy get latestnél nem merge-öli össze mások változtatásait az enyéimmel (szemben az svnnel). Miféle birkaság ez? Pont a checking előtti integrációt a private workspace-ben teszi lehetetlenné.

  2. soci

    Nálam az a munka menete, hogy amikor kész vagyok valamivel, futnak a tesztek, akkor updatelek egyet (tfs: get latest), majd újra build és teszt. Azaz csinálok egy mini integrációs tesztet. Ha ez sikeres, csak akkor commitolok (csekkelek be).
    A TFS nem frissíti get latestnél azokat a fájlokat, amik ki vannak csekkelve. Számomra ez nem elfogadható.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s