April 2012 Update for Visual Studio 11 Beta

Pár napja megjelent az áprilisi frissítés a Visual Studio 11 béta változatához. A frissítés elsősorban stabilitási és teljesítmény problémákat orvosol, többek között kijavították a Razor editoros hibát is. A változásokról egy kicsit részletesebb lista megtalálható a KB2677574 tudásbázis cikkben.

A javítás mindössze 16.7MB és letölthető közvetlenül a Microsoft Download Centerből, illetve akik Ultimate verziót futtatnak, azok számára automatikusan megjelenik egy értesítő buborék a frissítésről:

Visual Studio 11 update értesítés

Az értesítésre kattintva pedig közvetlenül az Extension Manager ablakból telepíthető a frissítés (katt a teljes képért):

Visual Studio 11 update telepítés

Visual Studio 11 Express Beta for Web verziót használók ne keressék ezt a frissítést, automatikusan nem fog megjelenni számukra, ők manuális letöltés után telepíthetik. Későbbi változatokban ezt is orvosolni fogják.

És ha már ott járunk, érdemes bekukkantani az Installed Extensions listába is:

vs11-extensions

Látható, hogy az ASP.NET csapat nagyon sok funkciót bővítmény formájában csomagolt be a Studioba, így Visual Studio és .NET Framework verzióktól függetlenül tudják majd frissíteni őket, ami szerintem nagy királyság!

 

ui: Ha már frissítések: van a VS fejlesztőcsapaton belül egy UX team. Még nem mondhatom el, hogy mit alkottak, de hallják a sírást és dolgoznak ők is.

 

Technorati-címkék:

5 thoughts on “April 2012 Update for Visual Studio 11 Beta

 1. safipeti

  “ui: Ha már frissítések: van a VS fejlesztőcsapaton belül egy UX team. Még nem mondhatom el, hogy mit alkottak, de hallják a sírást és dolgoznak ők is.”

  Ez azért örvendetes, remélem, egyre gondolunk.

  Reply
 2. Kázmér

  Persze, mert komoly programozók azon nyavajognak, hogy szürkék a hétköznapjaik, és a Microsoft meg megijedt, hogy senki sem fogja használni a VS-t.
  Izlésficamos szerencsétlenek!

  Reply
 3. Kázmér

  Félreérthető amit írtam. Tévedések elkerülése végett: nem, nem a microsoftos fiúknak nincs stílusuk; ott komoly emberek dolgoznak komoly pénzekért, és nem japán formatervezők. A VS-en nyavalygó programolókra gondoltam, nekik nincs stílusérzékük (ízlésük).

  Aki nyavalyog a VS kinézetén, az feltétlenül hívjon egy stájlisztot, mielőtt átadja az egérrel összetoszojgatott programját a felhasználónak, bár nincs nagy veszély általában, mert a felhasználók többsége szintén ízlésficamos, és nem veszi észre a diszkózölzdre festett gombokat a felületen.

  Nem értem ezt a programolók által keltett műbalhét. A kódolónak miért nem jó, hogy az editor környéke nem tolja magát a pofájába? A dizájner meg amúgy is egy külön állatfaj.
  Aki meg programozó (nem programoló), az nem balhézik; elmúlt már 30-35.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s