Milyen legyen a következő Visual Studio?

Ha használod a Visual Studiot, biztos vannak ötleteid, hogy milyen legyen a következő verzió. Legyen x64-es verzió? Legyen stabilabb a XAML editor? Fel kéne turbózni a JavaScript szerkesztőt? A TFS támogatás működhetne jobban offline módban? Nem szeretnéd megvenni az egészet, hanem inkább funkciókért fizetnél?

Mondd el itt, hogy TE mit szeretnél és szavazz az ötletekre!

Ezt a webhelyet a Visual Studio fejlesztőcsapat hozta létre, mégpedig azért, mert fontosak számukra az ilyen visszajelzések. Ha pedig bugot fogtál, Connectre vele!

 

Technorati-címkék:

4 thoughts on “Milyen legyen a következő Visual Studio?

 1. Morzel

  Nagyon szépen köszönöm a tippet. El is lőttem minden szavazati lehetőségem.

  Mondjuk volt egy-két elmebeteg. Szórakoztatónak találtam hogy kb. 3 szavazat volt valami intellisense-el kapcsolatos kérdésre és 20 szavazat arra hogy a témáknál könnyebben lehessen átszínezni….

  Morzel

  Reply
 2. jankajanos

  A teljesítményen javíthatnának még, mert agyhalott lassú nemcsak a WPF XAML, hanem az ASP.NET MVC Razor szerkesztő is. IntelliSense meg már nincs is, amikor pl. saját C# razor code generator-t írsz hozzá és kicseréled a beépítettel. Az IIS Express-től meg rendszeresen megfagy a VS debugger. Normális javascript editor is kellene hozzá, de inkább ne tegyenek semmi újat bele, csak stabilizálják és javítsák a reszponzivitását az egésznek. Plusz csinálhatnának végre már egy normális JSON serializer-t, mert ami benne van, arról még szót se érdemes ejteni (nincs kökörös referencia kezelés, stb.). Meg van még rengeteg dolog, ezeket én már korábban jelentettem az illetékeseknek, de a legfontosabb a teljesítmény. Ha lehetne 50x szavaznék csak erre. 😀

  Reply
  1. Balássy György Post author

   Ezzel nem vagy egyedül, a top 5-ből 4 erre vonatkozik.
   Bár egyébként tartok tőle, hogy az extension gyártókra is oda kellene figyelni, hogy a legnépszerűbb bővítmények ne tegyék csiga lassúvá a VS-t.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s