Ethical Hacking bemutató a BME-n

Ethical hacking Március elején hivatalos Ethical Hacking képzés indul a BME-n az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék és az EC-Council hazai képviselője, a NetAcademia Oktatóközpont közös szervezésében.

Hamarosan lesz egy bemutató a képzésből – gyere el!
Ha érdekel az informatikai biztonság egyik legizgalmasabb ága, az etikus hekkelés, gyere el Te is a képzésbemutatóra! Hekkelésekkel fogjuk demonstrálni, miért fontos/érdemes ezzel a területtel foglalkozni, milyen előnyöket jelent a CEH (Certified Ethical Hacker) minősítés megszerzése, illetve megtudhatsz minden részletet a képzés elvégzésével kapcsolatban.

A bemutató helyszíne és időpontja: 2010. február 9. kedd. 17:15 I.B.028. terem (BME Informatikai épület, Magyar Tudósok krt. 2.)

A NetAcademiát biztosan nem kell bemutatni: ők csinálták az Ördöglakat nevű hekkeres játékot, rendezik minden évben az Ethical Hacking konferenciát, az oktatás területén pedig olyan cégeknek tartanak biztonsági képzéseket, többek között Ethical Hacking képzést is, mint például a NATO.

Elindult az Ethical Hacking csoport a Facebookon (http://www.facebook.com/group.php?gid=424530330612). Ott már most fel lehet iratkozni a bemutatóra! Csatlakozz!

 

Technorati-címkék: ,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s