VS 2010 beta 2 VPC

Karácsonyi ajándék a Visual Studio csapattól: VPC formában letölthetővé tették a Visual Studio 2010 Ultimate és a Team Foundation Server beta 2 változatát, sőt a virtuális gépben demó adatok is vannak, amelyek segíthetnek az egyes funkciók kipróbálásában.

Külön letöltő csomagok vannak az egyes virtualizációs megoldásokhoz:

Aki letöltés automatizálót használ, annak érdemes megnéznie Brian Keller blogját, mert ott megtalálhatóak a közvetlen linkek.

Készültek továbbá labor anyagok, amelyek előbb utóbb a Visual Studio 2010 Training Kitben fognak kikötni, de az előzetes változataik már most letölthetőek. Ezek között található egy dokumentum Working with the Visual Studio 2010 Virtual Machine.docx címmel, melyben útmutatást találhatunk a letöltött állományok használatához.

A virtuális gépek 2010. április 9-ig használhatóak, ekkor jár le ugyanis a bennük található SQL Server próbaváltozat. Használat közben Windows és Office aktiváló ablakok is fel fognak ugrálni, ezeket figyelmen kívül lehet hagyni.

Mellesleg a Visual Studio 2008 VPC-kből is van újabb változat, mert az előző az év végén lejár, az új linkek itt találhatóak.

Technorati-címkék: ,,,,

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s