Induló Készletek újratöltve

Az MSDN Kompetencia Központ munkatársai az elmúlt években számos induló készlet összeállításával segítették a megjelenő fejlesztői technológiák elsajátítását. Ezeket korábban a devportal.hu szerverén lehetett megtalálni, de mivel ott a tartalom átszervezésével sok link törötté vált és továbbra is sokan keresitek rajtunk ezeket az anyagokat, kézbe vettük a probléma megoldását.

Az MSDN Kompetencia Központ honlapjára feltöltöttük az összes eddigi induló készletünk anyagát. Minden anyag közvetlenül letölthető, nincs többé lassú streaming media, offline módon is megtekinthetők az előadások. Jelenleg az alábbi csomagok érhetőek el:

Sokan kértétek, hogy ismét tegyük közzé a Blog és az AutoShop példaalkalmazásokat, ezek most ismét letölthetővé váltak az ASP.NET Induló Készlet oldaláról a hozzájuk kapcsolódó útmutatókkal együtt. Szintén többen kértétek a CDShop példa alkalmazás kódját, ez is letölthető.

Az induló készletek teljes listája megtalálható a http://www.msdnkk.hu/InduloKeszlet címen. Természetesen ezzel nincs vége, hamarosan újabb adaggal jelentkezünk!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s