Induló Készletek újratöltve

Az MSDN Kompetencia Központ munkatársai az elmúlt években számos induló készlet összeállításával segítették a megjelenő fejlesztői technológiák elsajátítását. Ezeket korábban a devportal.hu szerverén lehetett megtalálni, de mivel ott a tartalom átszervezésével sok link törötté vált és továbbra is sokan keresitek rajtunk ezeket az anyagokat, kézbe vettük a probléma megoldását.

Az MSDN Kompetencia Központ honlapjára feltöltöttük az összes eddigi induló készletünk anyagát. Minden anyag közvetlenül letölthető, nincs többé lassú streaming media, offline módon is megtekinthetők az előadások. Jelenleg az alábbi csomagok érhetőek el:

Sokan kértétek, hogy ismét tegyük közzé a Blog és az AutoShop példaalkalmazásokat, ezek most ismét letölthetővé váltak az ASP.NET Induló Készlet oldaláról a hozzájuk kapcsolódó útmutatókkal együtt. Szintén többen kértétek a CDShop példa alkalmazás kódját, ez is letölthető.

Az induló készletek teljes listája megtalálható a http://www.msdnkk.hu/InduloKeszlet címen. Természetesen ezzel nincs vége, hamarosan újabb adaggal jelentkezünk!

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s