Win the Web ’07 – Fedezd fel a tehetséged

Számtalanszor keresnek meg cégek azzal, hogy tudok-e olyan tehetséges fiatalt közvetíteni nekik, aki mostanában készül befejezni az egyetemet vagy aki a diplomatervezést az adott cégnél végezhetné. A feladat számos ok miatt nem egyszerű és bár a Microsoft Gyakornoki Program segít egy kicsit, az MSDN Kompetencia Központban úgy határoztunk, hogy megpróbáljuk közvetlenül összekapcsolni a tehetséges, lelkes ifjúságot és az ipari projekteken dolgozó cégeket.

Így született meg a Win the Web ’07 – Fedezd fel a tehetséged webfejlesztői- és tehetségkutató verseny ötlete. A hasonló versenyekhez képest a nagy eltérés, hogy nem csak egyetemi csapatok küzdenek egymással, hanem gyakorlatilag bármilyen csapat nevezését elfogadjuk, sőt bátorítjuk a cégeket, a professzionális webfejlesztő cégeket, hogy ők is indítsanak csapatokat és vegyenek részt a versenyen.

A profi webfejlesztő cégeknek ez nyilván reklám lehetőség, hiszen megmutathatják, hogy az ő csapatuk a legjobb és ezzel esetleg projektekhez juthatnak, de emellett talán még fontosabb, hogy közvetlenül és személyesen találhatják meg azokat az ifjú titánokat, akikkel bővíthetik csapatukat. 

Diákoknak szintén lehetőség, nem csak az 1 millió forintos fődíj miatt, hanem mert elbeszélgethetnek azokkal, akik a webfejlesztés területén számottevően jelen vannak a magyar piacon, továbbá a fődíjak között közvetlen állásajánlatok is szerepelnek!

Ha tehát úgy érzed, hogy indulnál a versenyen, nincs más dolgod, mint szerezni magad mellé még két embert és regisztrálni a csapatot az alábbi címen, ahol bővebb információkat is olvashatsz a versenyről:

http://www.msportal.hu/WinTheWeb

Találkozunk május 12-én!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s